Nuviconsells

Tots aquells petits detalls que no pots deixar de banda i que et cal saber.

 

nou_blau_deixatLa cosa nova simbolitza la nova vida que comença. Normalment és el vestit, la roba interior. La cosa vella simbolitza el que es deixa enrere. Normalment és alguna joia de la família.

   

organitzacio_taulesEn una celebració com aquesta, l’ambient ha de ser acollidor i els convidats s’han de sentir especials. Sens dubte, els protagonistes de l’acte són els nuvis i, per tant, el punt d’atenció, i no cal dir que el seu lloc és la taula presidencial, que ha de ser la més destacada i ha d’estar formada pels nuvis i els familiars més propers de la parella, és a dir els pares dels nuvis. Si els pares d’algun dels nuvis estan separats i tenen altres parelles, en aquest cas es recomana col·locar-los per separat a la taula presidencial o amb familiars molt propers com la resta de fills, germans o cunyats.

   

elbrindisEls brindis són sinònim d’alegria i felicitat. Si és important celebrar el brindis amb una copa  bonica, encara ho és més triar correctament el vi escumós que contindrà. Afortunadament, les ofertes són d’allò més variat. A casa nostra, el cava és tota una tradició i per tant, trobem nombroses marques.

   

aspectes_evitarSempre és bo recordar alguns consells de conducta per evitar que el dia del teu casament s’arruïni i sigui motiu de comentaris maliciosos. Tothom, evidentment, és lliure d’organitzar el dia de la seva boda com més li vingui de gust, ja que l’objectiu és que els nuvis s’ho passin d’allò més bé.

   

Moltes núvies que es casen durant aquests mesos d’estiu voldran lluir una pell bronzejada. Tot i que pugui semblar molt fàcil estirar-se a la platja a prendre el sol, aquí tens uns consells per tal que el bronzejat que agafis sigui perfecte, totalment uniforme i sobretot segur. L’aplicació de crema protectora és molt important.

   

Les cerimònies religioses són tota una font de tradicions. Una de les més antigues —i que encara continua vigent, sobretot en les bodes d’alt estànding— és que la núvia entri a l’església acompanyada pels membres més petits de la seva família. Són els patges i les dametes i la seva funció és portar la cua del vestit de la núvia i els anells.

   

Cap no per respostaEn el moment de demanar a la vostra parella de casar-vos, molts nois es troben amb el dubte de què regalar a la noia. Per tal d’encertar-la al màxim i evitar un no per resposta, aquí teniu uns petits consells. L’opció més clàssica és l’anell dissenyat — sempre— en funció de l’estil de la parella (modern, avantguardista, més clàssic...).

   

FermallsEscollir les joies que una núvia durà el dia del seu casament comporta molt de temps. En moltes ocasions hem sentit dir que, com més senzilla una núvia, millor. Per això els complements que millor s’adapten al dia del casament solen ser els collarets, les arracades i els braçalets.

   

dissimular quiletsTotes les núvies volen estar radiants el dia de la seva boda. Si no has pogut rebaixar aquells quilets que et sobraven, aquí tens uns consells per dissimular-los i semblar més esvelta i estilitzada. Utilitza un escot en «V», no gaire profund, o un de rodó per dissimular un bust abundant.

   

regals dolçosUna proposta innovadora per regalar als convidats a un casament és el d’unes bones galetes en què el detall es trobi en el fet que són fetes a mà.