Viatges

La Lluna de Mel, o aquell viatge que mai més es repetirà val la pena que es prepari a consciència i amb temps.

 

cinq_terresMonterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore formen Cinque Terre: un dels parcs naturals més extraordinaris del Mediterrani.

   

La República Dominicana és un autèntic paradís per als turistes. Les platges de sorra blanca, les impressionants muntanyes envoltades de rius i cascades, juntament amb els llacs d’aigua salada plens de fauna exòtica són només una petita part de l’atractiu d’aquesta illa caribenya.

   

CroaciaDe viatges de nuvis n’hi ha de molts tipus i per a tots els gustos. Els viatges transoceànics, els «de tot inclòs», els creuers, els d’aventura, els culturals, etc. Moltes vegades, la gent marxa molt lluny —perquè és un viatge que faran només un cop a la vida— i deixen de veure coses que potser els queden més a l’abast. En temps de crisi, una bona opció és recuperar destins que ens queden més a prop però que no són pas menys interessants. En aquest número de SALÓ BODA proposem visitar Croàcia, un país que combina a la perfecció l’excel·lència dels seus paisatges i les seves platges amb una aura medieval que encara perdura a molts dels seus pobles i ciutats, tot i la guerra en què es van veure immersos a principis dels anys noranta.

   

tailàndiaEls amants de la cultura asiàtica tenen en Tailàndia una de les millors opcions per anar-hi de viatge de nuvis. País de cultura mil•lenària, alberga gran quantitat de testimonis històrics com ara temples, ruïnes i ciutats desertes que combinen a la perfecció amb l’espectacularitat del paisatge. I és que les illes i les platges tailandeses són un autèntic paradís terrenal, i per tant, una bona combinació per a la cultura i l’oci. La millor època per visitar aquest país és durant l’hivern (novembre-febrer) ja que és quan plou menys i no fa tanta calor. i, atenció!, perquè si es visita Bangkok (capital del país) durant el mes d’abril, s’ha d’anar molt ben preparat per no ofegar-s’hi (és quan la calor és insuportable) o emparar-se amb el paraigua durant el mes d’octubre (de pluges torrencials).

   

Riu CelesteAquest mes, des de Saló Boda, proposem un viatge de nuvis per a aquelles parelles a les quals els agraden la natura, la fauna i l’ecoturisme, o sigui, una manera diferent de viatjar. El país escollit és, sens subte, Costa Rica, considerat la joia de l’Amèrica Central. A diferència d’altres estats propers, Costa Rica presenta una estabilitat que la converteix en un oasi de pau enmig de la truculència en què es viu en d’altres països de la zona.

   

creuersQuan una parella de nuvis es planteja on anirà de lluna de mel, al davant té múltiples opcions. Viatjar avui en dia, s’ha convertit en una cosa habitual per a molta gent i per tant, trobar una destinació turística original i que alhora s’adeqüi a les nostres butxaques, no és una tasca tampoc gaire fàcil.