Mobles i decoració

El mobiliari d’una llar defineix el gust i l’estil de vida dels que hi viuen.

 

cuinesDissenyar i projectar una cuina no és una cosa fàcil. Per això sempre és bo deixar-se aconsellar per professionals del sector. Tant si es viu en un loft, en un dúplex o en una gran mansió es necessitarà un lloc on poder cuinar i guardar-hi tot allò necessari per fer-ho. Saber distribuir bé l’espai és cosa dels experts.

   

Tenir casa nostra «a l’última» pot semblar —inicialment— que sigui costós econòmicament. Les tendències canvien temporada rere temporada però això no vol dir res. Si som una mica manetes podem tenir casa nostra decorada amb les últimes novetats del mercat i a un preu relativament barat. Amb una mà de pintura, un parquet sintètic i una mica de mà amb el bricolatge podem fer que la nostra llar sembli una altra. Des de SALÓ BODA donem alguns consells que poden ser molt útils.

   

Mobles i decoracióA l'hora de decorar la llar ens trobem tants estils com individus hi ha. Cadascú de nosaltres procura envoltar-se de mobles i complements que identifiquin la pròpia personalitat i manera de viure. Però això no treu que ens agradi estar al dia i tenir la màxima informació sobre les tendències més actuals, sobre el que es porta i el que ja no es porta, i això precisament és el que us oferim en les següents línies.

   

llistes de nocesEls temps evolucionen i això es nota també en tot el món que envolta les celebracions de boda. Canvien les tendències en el vestir, en els pentinats, els viatges de nuvis cada cop es fan a països més llunyans, etc. I on també s’ha notat un canvi important és en les llistes de noces. En la darrera dècada, les llistes de noces han patit una davallada important per diversos motius.

   

moble auxiliarLes grans peces del mobiliari defineixen l’estil de les diferents estances d’una llar, però són els mobles auxiliars i complements els que acaben de configurar aquests espais. En aquesta edició us oferim tot un ampli ventall d’estils i possibilitats per complimentar casa vostra, començant pels més atrevits i moderns i passant per les tendències més colonials.

   

En la decoració de la nostra llar, són molts els detalls que ens ajuden a crear l’entorn desitjat. La definició del color de les parets, el tipus de terra o la línia del mobiliari seran la base de la decoració però també ho seran la correcta tria de les cortines i els complements. Els especialistes en la matèria ens ofereixen una extensa gamma de teixits, estampats i acabats per triar i ens recomanaran quins son els complements més adequats per a cada estança.