Perruqueria i estètica

La perruqueria i l’estètica suposen cada vegada més dos elements imprescindibles a considerar durant els preparatius d’un casament.

 

estetica_diadLa bellesa exterior comença cuidant l’interior. Sense cap mena de dubte, si seguim una dieta sana i equilibrada la nostra pell ho notarà. Si volem tenir un cutis facial i corporal radiant ens hem de deixar aconsellar pels professionals del sector.

   

perruqueriaUna de les coses més complicades que ha d’escollir la núvia és el pentinat. Sempre és bo deixar-se aconsellar per professionals, que sense cap mena de dubte ens recomanaran que no ens allunyem gaire de la nostra pròpia manera de ser. Enguany, la moda és totalment eclèctica, és a  dir, una barreja de tants estils com núvies hi ha al mercat.

   

Cada vegada són més les persones, especialment les dones, que acudeixen a clíniques estètiques per intentar posar fre a l’envelliment. De tractaments n’hi ha de molts tipus. Alguns, com el lífting, requereixen intervenció quirúrgica, la qual cosa fa desistir-ne moltes pacients. Davant d’això, la ciència ha evolucionat molt i avui en dia existeixen nombrosos tractaments de rejoveniment que no requereixen passar pel quiròfan. Des de saló boda volem endinsar-nos en un dels més nous i  efectius: l’Sculptra.

   

Els cabells i el sol

El sol amb moderació és font de salut i bellesa. Els cabells, igual que la pell, necessiten protecció i avui en dia hi ha infinitat de productes que poden ajudar-te a tenir un cabell saludable i ple de vida.

   

DietesTothom sap que la dieta mediterrània és una de les més equilibrades per al nostre organisme, però també és clar, ara que arriba l’estiu i volem perdre alguns quilets, que no és pas la més ràpida per aconseguir-ho. Davant d’això apareixen dietes «miracle» que prometen fer perdre molts quilos en poc temps. La veritat, però, és que n’hi ha moltes amb les quals hem de vigilar perquè no són  bones per a l’organisme, ja que sotmeten a l’individu a dietes molt estrictes i de vegades poc sanes.

   

pentinats

Enguany es porten molt pentinats desestructurats, deixats anar, amb ones naturals, coletes i trenes “alguna cosa que fa pocs anys era impensable amb els pentinats estructurats, volums i tirabuixons impossibles"

Per un ‘altre estil de núvia també tornem als Clàssics reinventats, vénen a ser recollits més baixos o tipus ballarina per a núvies que volen mostrar un aire més sofisticat i elegant.

 

   

quiropràcticaLa quiropràctica és la 3a professió sanitària del món. És una medicina natural que compta amb més de 80.000 Doctors en Quiropràctica, que atenen milions de persones cada any al món. Encara és poc coneguda a Espanya, on només hi ha 150 quiropràctics; això també és degut al fet que és una carrera universitària de 7 anys que s’estudia bàsicament als EUA. El proper any està prevista la inauguració a Barcelona de la nova Universitat.

   

macrolaneEn números anteriors, a Saló Boda ens hem fixat en els avantatges de les infiltracions d’àcid hialurònic —conegut com a Macrolane— per disminuir arrugues de la cara, reomplir pòmuls, fer augment labial, etc., sense haver de sotmetre’ns a una operació de cirurgia estètica, que sempre comporta algun risc, per petit que sigui. El gran avantatge del Macrolane és que evita les pròtesis i, en tractar-se d’una substància absorbent, els seus efectes no són permanents de per vida. Les infiltracions s’han d’anar renovant cada any i mig o dos, per tal que els resultats sempre siguin els més òptims. El Macrolane ja fa 10 anys que s’utilitza al nostre país, però darrerament se li estan donant usos molt més diversificats i es poden aplicar ja a moltes zones del cos, no només a la cara.

   

Terapia fotodèrmicaLa teràpia fotodinàmica és un tractament que consisteix a aplicar una solució a la pell combinada amb uns impulsos lluminosos, amb l’objectiu de fer reaccionar les cèl·lules danyades pel sol i l’envelliment i que així desapareguin les imperfeccions de la pell.

   

La mesoplàstia facial és un tractament de revitalització del rostre sense necessitat d’haver de passar pel quiròfan. S’aplica des de fa uns 10 anys i consisteix en l’aplicació d’unes injeccions sobre les arrugues i els solcs de la cara amb l’objectiu de millorar la qualitat de la pell, tensant-la i alhora conservant l’oval facial per tal de donar-li un aspecte mes juvenil.