Tot per un dia màgic

Tot el que et farà falta per un dia tan especial, sense oblidar cap detall.

 

musicaNingú no pot imaginar una cerimònia nupcial — ja sigui religiosa o civil— sense música. D’opcions n’hi ha moltes, i de resultats molt diversos. Podem trobar que el mateix cor de la parròquia interpreti algunes peces, que se n’encarregui l’organista de la mateixa església, que la música sigui enregistrada (sobretot en casos de casaments civils), etc.

   

Com decorar l’espai de la cerimònia? Un dels elements més importants i que diferencien la celebració de la cerimònia és la decoració de l’espai.  A moltes parelles, amb tot l’enrenou que suposa organitzar l’acte en si, els passa per alt o els costa d’escollir quina és la millor opció, per això és necessari deixar-se assessorar per experts en art floral.

   

aliancesQualsevol casament, sigui de l’estil que sigui —religiós o civil— té un element que no pot fallar mai: les aliances dels nuvis, que segellen el seu amor per sempre. És segurament l’únic denominador comú de totes les bodes. Ara bé, com que d’aquestes n’hi ha de molts estils i gustos, amb les aliances passa el mateix.

   

Què és l’assessorament prematrimonial?
L’assessorament prematrimonial pretén, d’una banda respondre a preguntes o inquietuds dels futurs contraents, com per exemple el règim econòmic que regirà el seu matrimoni, què succeeix amb l’habitatge si s’ha escripturat al 50% encara que un hi hagi aportat més cabal econòmic, etc., i, d’una altra, trobar solucions per evitar conflictes en el supòsit d’una ruptura futura, com amb els denominats contractes prematrimonials.

   

A tots ens agrada tenir records dels moments més importants de la nostra vida. I un casament no pot ser menys.

   

De rams de núvia n’hi ha de molts estils i formes, com ja hem explicat en diverses ocasions a SALÓ BODA. Des d’aquí hem donat diversos consells a les núvies perquè escullin el ram perfecte per al dia del seu casament. Ja sabem que s’ha de tenir en compte l’alçada de la noia, la seva constitució, el tipus de vestit que porta, la tonalitat d’aquest, etc. Però en aquest número volem anar més enllà i donar les pautes perquè les núvies puguin triar el ram de flors que més s’adeqüi a la seva personalitat. És per aquest motiu, que hem buscat el significat d’algunes de les flors més utilitzades per als rams de casament:

   

Cotxes de lloguerTots els nuvis volen que el dia del seu casament sigui un dia per recordar tota la vida. És per això que no escatimen recursos per convertir-lo en una diada més que especial. A vegades, però, hi ha detalls que afegeixen un plus a una boda.

   

AliancesQualsevol casament, sigui de l’estil que sigui —religiós o civil— té un element que no pot fallar mai: les aliances dels nuvis, que segellen el seu amor per sempre. És segurament l’únic denominador comú de totes les bodes. Ara bé, com que d’aquestes n’hi ha de molts estils i gustos, amb les aliances passa el mateix. És per aquest motiu que des de SALÓ BODA volem fer un repàs a les tendències actuals.

   

Ningú no pot imaginar una cerimònia nupcial —ja sigui religiosa o civil— sense música. D’opcions n’hi ha moltes, i de resultats molt diversos.

   

Tipus de rams
A la immensa majoria de les núvies, un dels complements que més els costa d’escollir és el ram que lluiran el dia del casament. I és que una mala tria pot arruïnar un vestit de núvia.