Nous aires ...per a millors negocis!

 

SALÓ BODA MATARÓ I MARESME 2016 al Centre de Congressos del Tecnocampus de Mataró

- És un espai diàfan, lluminós i còmode.

- Amb més i millors serveis per a l'expositor i el visitant.

- Més proper i accessible a l'entorn comarcal.

- Amb una passarel·la nupcial annexa i més àmplia.

centre-congressos

 

El recinte firal, ofereix amb totes les necessàries comoditats: climatització, megafonia, guarda-roba, lavabos, consigna, etc.

L'auditori annex, amb serveis audiovisuals de darrera tecnologia, proporciona una gran capacitat d'acolliment i confort de cara les passarel·les nupcials; alhora que el suficient aïllament de l'espai d'exposició per tal de no interferir acústicament en l'activitat dels expositors i els seus clients.

SALÓ BODA de MATARÓ i MARESME està considerat com a un dels salons monogràfics dels sector més importants a Catalunya. Oferint, com sempre una gran varietat de productes i serveis als seus visitants (clients potencials), esdevé el millor aparador i proporciona el contacte més profitós per facilitar la resolució de tot allò que envolta un enllaç o qualsevol tipus de celebració, en ell queden unificades:


-Qualitat.

- Professionalitat.

- Una amplia oferta de serveis.

- Desfilades nupcials dins el mateix espai firal.

Oferint solucions pràctiques i a l'abast de tothom per a resoldre qualsevol aspecte relacionat amb l'organització de tota mena de celebracions i esdeveniments de caràcter famíliar, social i empresarial.

Les enquestes dels visitants i dels expositors de SBMM, segueixen confirmant el poder de convocatòria i l'atractiu de les desfilades nupcials.

En aquesta edició, SBMM segueix facilitant als seus expositors una contractació còmode, àgil i en consonància amb els actuals escenaris econòmics de les empreses.

Amb l'organització de Saló Boda es realitza una acció per promoure el comerç i serveis de Mataró i el Maresme, així com incrementar la seva imatge de prestigi i qualitat comercial.

L'àmbit d'influència d'aquest important esdeveniment comercial, arriba a un mercat de més de 500.000 potencials clients dins l'àrea del Maresme, La Selva, el Gironès, el Vallès Oriental i el Barcelonès Nord. Més de 12.000 visitants procedents d'aquests punts troben a Saló Boda una plataforma per informar-se, adquirir productes i contractar els serveis que els són necessaris.

Per tal de facilitar la resolució dels preparatius de les celebracions i els esdeveniments, guanyant temps al temps, SBMM ofereix una àmplia i variada exposició que aplega sectors com:

Habitatge i Equipament de la llar
Mobiliari / Il·luminació / Entapissats i cortines /  Parament de la llar /  Interiorisme /  Cuines i banys /  Climatització /  API / Immobiliàries ...

Moda i complements
Vestits de núvia i nuvi / Vestits acompanyants /  Moda íntima /  Sabateria /  Moda complements /  Joieria /  Moda infantil ...

Restauració, serveis, complements
Restauració (hotels, restaurants, càterings, pastisseries ...) / Fotografia i vídeo /  Perruqueria i estètica /  Floristeries /  Impremtes /  Objectes de regal /  Agències de viatges /  Comiats de solter/a /  Cotxes i limusines /  Música / Mutualitats, entitats de crèdit, asseguradores ...